Siófoki programok: indul a III. SZAUNAbringa BalatonKÖR

A korábbi években tapasztalt óriási népszerűségnek köszönhetően idén is megrendezésre kerül a siófoki programok részeként a SZAUNAbringa BalatonKÖR, mely ezúttal már harmadik alkalommal kecsegtet nekünk tartalmas kikapcsolódással.

Ezúttal július 24-én, szombaton reggel 8 órától indul majd a nagy tekerés, és az egész hétvégét felöleli, sőt egészen július 27-ig, kedd este 17 óráig tart, a négynapos túra során pedig az a cél, hogy nagyjából 200 kilométert tekerjenek le az indulók, méghozzá mindössze két kempingmegállóval.

A SZAUNAbringa BalatonKÖR tehát nem egy verseny, sokkal inkább egy emlékezetes, kellemes hangulatú és tempójú kerékpártúra, mely Siófokról indul, majd Balatonakalin és Balatonberényen keresztül a Balaton fővárosába tér vissza. Az első napon egy 60 kilométeres túra várja az indulókat Balatonakaliba, majd másnap Balatonberényig egy újabb 60 kilométeres szakasz lesz.

Ezt követően a harmadik nap a pihenésről szól ott Balatonberényben. Egész nap szaunázás, evés, ivás, teljes regeneráció vár az érkezőkre, hogy a negyedik napon letekerjék az addigi leghosszabb szakaszt vissza Siófokig, ami nagyjából 70 kilométert jelent majd.

A túra kifejezetten lazának ígérkezik, nagyon sok megállót tervezhetnek majd az indulók, megannyi pihenővel, megállóval, de fontos, hogy mivel a szállás kempingben lesz, ezért kell a sátor és a hálózsák, amit természetesen egy direkt erre a célra indított szervizautó visz majd az indulók helyett.

Minden este közös bográcsozás, igazi tábori hangulat várja majd az érdeklődőket a kempingben, ahol második este a mobil szaunák kapják a központi szerepet, ezáltal többféle lehetőségük is lesz az érdeklődőknek arra, hogy ennek a szenvedélyüknek hódoljanak.