Siófoki programok: ingyenes meditáció Balatonkilitin

A sűrű hétköznapok, az állandó rohanás során nagyon fontos, hogy az ember néha meg-megálljon, elmerüljön a saját gondolataiban, mondhatni önnön magában, amire hamarosan bárkinek lehetősége lesz a siófoki programok részeként, egészen pontosan a közeli Balatonkilitin.

A Heal4You és Bordás Gyöngyi eseményeként ugyanis bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy csatlakozzunk egy ingyenes meditációhoz, aminek részeként egy este során lehetőségünk nyílik megtapasztalni ennek a különleges elfoglaltságnak, illetve tevékenységnek a sajátosságait, valamint hatásait egyaránt.

A helyszínen (Szabad Kulturális Test És Lélek Építő Műhely, Siófok-Kiliti, Asztalos utca 32.) mindenki alaposan kiismerheti a meditáció fiziológiai, illetve mentális hatásait egyaránt, miközben természetesen kideríthetjük, hogy rengeteget profitálhatunk a rendszeres gyakorlásból is. A legjobb azonban, hogy amennyiben kérdésünk merülne fel, a helyszínen feltehetjük és átbeszélhetjük őket minden további nélkül.

Mindezt konkrétan a meditáció előtt, miután ugyanis átbeszélésre került minden fontos tudnivaló, a résztvevők vezetett meditáción vehetnek részt, melynek témáját nem lehet előre kijelölni, azt a szervezők szerint majd a csoport által generált energia határozza meg.

A meditáción való részvétel teljes egészében ingyenes, semmiféle védettségi igazolványra nincs szükség hozzá, ellenben regisztrációra a férőhelyek korlátozott száma miatt igen. Ezt a legkényelmesebb formában lehetőségünk nyílik megtenni a kilitivirag@gmail.com e-mail címen.