Siófoki programok: Kiliti Családi Nap 2020

Sokak számára úgy telt el a nyár, hogy a nagy pörgésben és a járványhelyzet utáni nagy stresszben sehová sem jutott el a család. Ezen a helyzeten próbál most változtatni egy kicsit a siófoki programok részeként megrendezésre kerülő Kiliti Családi Nap.

Az eseményen ha csak egy napig is, de legalább együtt lehet a család úgy, hogy közben garantáltan életre szóló élményekben lehet részük a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt, lévén változatos programok sokasága várja a látogatókat. Hogy hol?

Siófokon, a Töltényi Szaniszló utca 2-es szám alatt megtalálható Kersák Lovasfarmon, ahol óriási területen zajlik majd az esemény, így garantáltan nem okoz majd problémát a távolságtartás, illetve a jelenleg hatályos rendeletek, illetve szabályok betartása. Hogy mégis milyen programok közül válogathatnak majd az érkezők?

Lesz például főzőverseny, íjászpárbaj, lehet gokartozni, dartsozni, sőt ringlispíl és ugrálóvár is várja a legkisebbeket, akik ehetnek majd vattacukrot, miközben a legkülönfélébb ízesített pattogatott kukoricákból sem lesz hiány, méghozzá a legkülönfélébb őrült viadalok mellett.

A Kiliti Családi Nap 2020 során ugyanis ismét megrendezik a korábbi évek nagy sikert arató telefonhajító versenyét, miközben lesz Szkander Bajnokság, sörívó verseny, páros párbaj szerelmeseknek és házasoknak, de a gyerekek szintén tesztelhetik majd magukat egy igazi hétpróba részeként.

A rendezvényen fellépők is várhatók, így a Siófoki Asszonyok Hagyományőrző Tánccsoporja mellett a színpadon láthatjuk még az X-Press TSE-t és Nagy Melisszát is. A rendezvény teljesen szabadon látogatható, de váltható lesz támogatói jegy, ha szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy jövőre is legyen családi nap.