Siófoki programok: önbizalomnövelő workshop nőknek

Problémánk van nőként az önbizalmunkkal? Amennyiben igen, a siófoki programok részeként most lehetőségünk van tenni ellene, ha december 14-én, kedden délután 17 órai kezdettel ellátogatunk a Siófok Café Spiritbe.

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány eseménye egy pódiumbeszélgetés lesz, mely Beszéljük meg Nők között címmel egy önbizalom növelő workshopként bárki számára hasznos segítséget adhat a hétköznapokban, hiszen az önbizalom növelése az egyik legfontosabb dolog, amire manapság csak szükségünk lehet.

A workshop részeként olyan nők tartanak előadást leginkább nőknek, akik korábban kitaposták maguknak az ösvényt, ezáltal jelen vannak az üzleti élet valamelyik szegmensében, és ezzel próbálják meg segíteni hölgytársaikat abban, hogy a saját lábukra álljanak és kitörjenek.

A beszélgetős este részeként rengeteg hasznos és gyakorlati tanácsot kaphatunk, miközben kérdéseket tehetünk fel, melyek zömére garantáltan választ is kaphatunk majd, méghozzá inspiráció mellett azért, hogy lehetőségünk legyen az önmegvalósításra.

Fontos tudnivaló, hogy bár az eseményre regisztrációs díjat szednek a szervezők, azonban a befolyt összeget nem egyvalaki, hanem valakik kapják meg, egészen konkrétan azok a rászoruló családok, ahol ételintoleranciában szenvedő gyerekek élnek, és problémás számukra a megfelelő ételek beszerzése.

Az esemény előadói között köszönthetjük majd Széchenyi Tímeát, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnökét,  Dr. Barta Anitát, a A Café Spirit üzleti kávézó társtulajdonosát, Hossó Nikoletta egyetemi docenst, protokoll és nemzetközi kapcsolatok elemzőt, valamint Takács Katalin  Spirit Kineziológust.

A beszélgetés műsorvezetője Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas magyar színésznő lesz.