Siófoki programok: Plázs borkóstoló Rakonczai Imrével

Bár a szabadban, a közeli zöldövezetekben eddig is rengeteg kiváló elfoglaltságot találtak maguknak a siófoki programok kedvelői, azonban lassacskán visszatérnek az életünkbe a szervezett események, így például megnyitja kapuit május utolsó hétvégéjén már a méltán ismert Plázs is.

A Balaton fővárosának egyik központi bulihelyszínén egyelőre még csak visszafogottan, mondhatni szolidan, de újra elindul a partizás, méghozzá május 29-én, este 20 órai kezdettel, mikoris a siófoki Plázson (Petőfi sétány 3.) Rakonczai Imre várja a vendégeket egy igazán átfogó borkóstoló eseménnyel.

A kérdéses rendezvény gyakorlatilag egy nagyon visszafogott, de annál hatásosabb nyárköszöntő lesz a sorban, aminek részeként nem elég, hogy megkóstolhatjuk az elmúlt szezon legjobb balatoni borait, de mindemellett lehetőséget kapunk arra is, hogy áttáncoljuk az egész éjszakát.

Merthogy az eseményen fellép a Rakonczai Imre Piano is, mely koncert tökéletes alapot nyújt egy kis mulatozásra, méghozzá a Plázs Aréna falai között, ahol szél- és esővédett helyen lehet majd partizni egészen hajnalig.

Fontos, hogy a 264/2021. (V.21.) Kormányrendelet értelmében az eseményen csak és kizárólag olyan vendégek jelenhetnek meg, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy azt applikáción keresztül be tudják mutatni.