Siófoki programok: swing szerda Csákányi Eszterrel a KIKK-ben

Aki szeretne részt venni egy igazán különleges táncos-zenés esten, az látogasson el június 30-án, szerdán este 19 órakor a Kálmán Imre Kulturális Központba, ahol Csákányi Eszter közbenjárásával kerül megrendezésre a Swing Szerda névre keresztelt esemény, mely igazi különlegességnek tűnik a siófoki programok részeként.

Az „Akit az Istenek szeretnek” címre keresztelt esemény egyáltalán nem lesz szokványos, hiszen Csákányi Eszter nemcsak zenélni vagy táncolni fog, hanem mindemellett támaszt is nyújt majd hölgytársainak úgy, hogy folyamatosan magáról és a női lélek ezerarcú sajátosságairól beszél az estén.

Eszter szerint ez a téma örök és kiismerhetetlen. A nők végleges lelkiállapota sokak számára talány. Rengetegen egyszerűen alárendelik magukat egy férfinak, de hiába teszik fel rá az életüket, gyakran cserben hagyja őket. Persze a nő az, aki képes elengedni a magányt úgy, hogy közben mindvégig életben marad.

Csákányi Eszter ezt az egész témakört kellő empátiával, rokonszenvvel, humorral és öniróniával képes bemutatni, mindezt ráadásul olyan zenésztársakkal, mint Puskás Péter és Kovács Norbert, akik billentyűs- és ütős hangszereken kísérik majd.

A rendezvény természetesen ingyenesen látogatható, azonban 18 éves kor felett kizárólag védettségi igazolvány és egy kapcsolódó fényképes igazolvány mellett egészen addig, amíg a kormány erről nem rendelkezik majd másként.