Siófoki programok: tanuljunk táncolni a Balaton fővárosában

Ha mindig is szerettünk volna megtanulni táncolni, de soha nem volt rá időnk, esetleg affinitásunk, akkor érdemes lehet akár családi táborként, gyerekekkel együtt, vagy csak felnőttként ellátogatni a Balaton fővárosába, ahol a siófoki programok részeként a Turmix Tánciskola egy többnapos tánctábort indít útnak.

A Beszédes József sétányon található Magistern Hotelben megrendezésre kerülő tánctábor egy kifejezetten családi- és baráti hangulatú közösséget kínál nekünk, ahol lehetőségünk nyílik majd aktívan kikapcsolódni úgy, hogy közben hasznosan, akár gyermekeink, akár mások társaságában tölthetjük a nyári szabadságunkat.

A táborban rengeteg különféle program közül válogathatunk magunknak, melyek garantáltan segítenek abban, hogy egyrészt elfelejtsük a szürke hétköznapokat, másrészt pedig kiűzzük testünkből a stresszt, mindezt ráadásul úgy, hogy megtanulunk táncolni.

Hogy soha nem táncoltunk még korábban? Aggodalomra semmi ok, itt mindenféle különösebb táncos előképzettség nélkül tudunk csatlakozni az eseményekhez, nem kell más csak némi elszántság, és persze azért egy kevéske ritmusérzék sem árt.

A siófoki tánctáborban ráadásul minden stílusban kipróbálhatjuk magunkat, így gyakorlatilag garantált, hogy megtaláljuk majd a számításainkat. Ha latin táncolnánk, akkor salsázhatunk, kizombázhatunk vagy bachatázhatunk, de ha táncos órákon vennénk részt, akkor a rocky, a disco, a cha-cha-cha, a boogie-woogie és a fox közül válogathatunk.

A táncórák napi három órában mennek majd irányított keretek között, a délutánok azonban jellemzően szabadok lesznek. Akad majd közös fürdőzés, vízi zumba, sok-sok játék, esténként pedig féktelen partizás.