Siófoki programok: techno parti a Plázson, szaunamester képzés a Galerius Fürdőben

Lassan, de annál biztosabban visszatér az élet a nyár fővárosába, így már minden nap találhat kisebb-nagyobb elfoglaltságokat az, aki rajong a siófoki programokért, példának okáért a Plázs is fogadja már azokat, akik rendelkeznek oltási igazolvánnyal.

Nekik szól például június 10-én, pénteken este 11 órától a techno, a Supernoba Techno Pres. David Temessi Extended jóvoltából, aki a Plázs Beachen egy háromórás exkluzív szettel készül azok számára, akik ellátogatnak a kérdéses helyszínre, de Gaga is ott lesz a felhozatalban.

A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy a biztos bejutás érdekében előre vásárolják meg jegyeiket, hiszen a rendezvényen csak korlátozott számú néző vehet részt, és köztük is kikötés a betöltött 16. életév mellett az érvényes oltási igazolvány.

Amennyiben a bulizás helyett inkább tanulnánk valami hasznosat, és szívesen kipróbálnánk magunkat például szaunamesterként, akkor június 10. és június 13. között, azaz most hétvégén minden érdeklődőt sok szeretettel vár a siófoki Galerius Fürdő szaunamester képzése.

A képzés részeként megtanulhatjuk, hogy mi kell a jó szaunamesterség elsajátításához, hogy miként lehetünk a szaunák mesterei, mely egy igazán különleges közösségépítő szakma, aminek részeként megtapasztalhatjuk a természet elemeinek hatását, hovatovább a valódi spa életérzést is.

A Wellness Akadémia szervezésében megrendezésre kerülő esemény kapcsán fontosnak tartják a szervezők, hogy mindenki előre jelentkezzen, hogy biztosan legyen helye a képzésen. Erre a westwindsauna@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 2675-989 telefonszámon van lehetőség.