Siófoki programok: Tökös Családi Nap a Kiliti Íjász és Szabadidő Egyesülettel

A közelgő Halloween alkalmából Tökös Családi Napot tart a Kiliti Íjász és Szabadidő Egyesület, akik október 30-án délelőtt 10 és délután 16 óra között várják majd a siófoki programok kedvelőit, azon kívül is leginkább azokat, akik nem félnek a hidegtől és a jópofa ijesztgetéstől.

Az eseményre a KISZE pályán kerül sor Papkután, a nap folyamán pedig minden egyes esemény ehhez kötődik majd, ennek megfelelően lesz például tök szépségverseny, amihez déli 12 óráig kell leadni az érkezőknek, illetve az indulóknak a pályaműveket, avagy a korábban már otthon kifaragott tököket, illetve egyéb műveket, legyen az rajz vagy éppen hajtogatás.

Ezen felül lesz támogatói sütivásár, de a kicsiket és a nagyokat egyaránt várja majd a Tök Jó 7 próba, részeként olyan feladatokkal, mint a tökredobó, a célbadobó, a tökseprű, a tök fej, a tök darts, a tök golf és a sárkányösvény, miközben természetesen azért a szervezők sem hazudtolják meg magukat.

Ennek megfelelően lesz természetesen íjászat is. A kisebbek számára szivacsíjászatra kerül sor, míg a gyakorlottabbak vagy a felnőttek kipróbálhatják az íjász próbát, ahol kelevész és csatacsillag is várja a legbátrabbakat az íjászat mellett.

Ezen felül lesz természetesen kreatív asztal is, mely kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztathat, de 11 és 13 óra között tűzoltóautó bemutató is várható, amit szabadon megmászhatnak és igénybe vehetnek az apróságok.

Várható továbbá rendőrségi balesetmegelőzési útmutató is, sőt a helyszínen lehetőség lesz zsákbamacska vásárlására, mely főleg a legkisebbek számára biztosan nagy népszerűségnek örvend majd.