Siófoki programok: Udvaros Dorottya önálló estje Siófokon

Ha szeretjük a zenés-táncos mulatságokat, és végre élveznénk egy kicsit a szabad életet a vírushelyzet után, akkor a siófoki programok részeként most lehetőségünk nyílik arra, hogy megcsodálhassuk és megfülelhessük Udvaros Dorottya előadását.

Július 8-án, csütörtökön este 19 órakor ugyanis önálló estet tart Udvaros Dorottya, aki a hazai színészélet egyik ikonikus és legendás tagja, aki színésznőként megannyi meghatározó, sőt véleményformáló film főhőseként tesztelgett már, hovatovább megannyi szakmai díjat is bezsebelhetett az évek során.

A művésznő most úgy döntött, hogy szólóban is szerencsét próbál! Önálló estjének részeként egy egész estés varázslat várja az érdeklődőket életről, szerelemről, csalódásról, és persze az ő életéről, a színházról. Mindezt leginkább nagyszerű dalok előadásában, melyek egy része talán szokatlan is lehet Dorottyától.

A Belvárosi Zenei Estek programsorozat részeként a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarán megrendezésre kerülő eseményen ugyanis igazi kordokumentumokat kapunk az adott dalhoz kapcsolódóan, egyfajta pontos és precíz összképet akár a mi életünkről is. Nemcsak éleset és jellemzőt, hanem valós képet, mondhatni pillanatfelvételeket.

A koncerten olyan dalok hangzanak el, melyeket Dorottya és Vörös Róbert együtt írtak. Olyan művészek segítettek a folyamatban, mint Bella Máté, Nyitrai László vagy Hrutka Róbert, de az előadás létrejöttében segített Krafiátj Orsolya költő, Kamondy Ágnes zeneszerző, valamint Gergye Krisztuán koreográfus is.