Siófoki programok: újra kitör a balatoni retro láz

Imádjuk a retro hangulatot? A vérbeli balatoni retro lázat? Hiányzik a korabeli nyüzsgés? Valami megmagyarázhatatlan a kilencvenes és a kétezres évekből? A siófoki programok részeként most garantáltan visszahozhatunk ebből valamit!

Hála a Plázsnak, ahol augusztus 14-én, szombaton este 18 órai kezdettel Balatoni Retro Láz név alatt ismét kitör a retro hangulat, és lehetőségünk nyílik átélni a korabeli partik hangulatát. Mindezt egy 10 órás megapartival, aminek részeként a kilencvenes és a kétezres évek legnagyobb sztárjai és slágerei várnak majd ránk a magyar tenger partján.

Garantált, hogy idén ez lesz a legnagyobb retro parti az országban, melyen közkívánatra ezúttal nemcsak hazai fellépőket nézhetünk meg, hanem egy külföldi világsztárt is, hiszen ellátogat a Plázsra a legendás Sing Hallelujah előadójaként megismert Dr. Alban, aki a kilencvenes években egy mindenki által ismert sztár, egy eredetileg svéd fogorvos volt, akinek a dalát még azok is ismerik, akik magát az énekest nem.

Ahogy a korábbi retro partikon, úgy ezen a 2021-es nagy megmozduláson is számíthatunk profi tánckarra, egyedi tematikára, valamint nagyon sok meglepetésre is, sőt 23 óra után természetesen az afterparty sem hiányozhat a sorból, ahol három zenei stílus és három helyszín képviselteti magát.

Dr. Alban mellett egyébiránt olyan fellépők gondoskodnak a retro hangulatról, mint a Kozmix, az Ámokfutók, Krisz Rudolf, az UFO, a Betty Love, Sterbinszky, Náksi, Erős vs. Spigiboy, Sipos F. Tamás és DJ Pégé.