Szomszédolás Siófok mellett

A nemrégiben, pontosabban 2018. június 9-énmegnyitott Szomszéd kertje étterem a korábbi Nosztori Kocsma helyén kapott helyett. Az éttermek beindításáról is híres Tóth Attila séf végre megvalósíthatta hőn dédelgetett álmát, és két lelkes társával együtt, megalapították a szívmelengető és családias Szomszéd Kertje vendéglőt.

A helyet átjárja a mérhetetlen szeretet, amit az alapítók a hely iránt éreznek, ez ízesíti az ételt, és ez teszi pazarrá a dizájnt is. Az étterem, a kert, az udvar és az étel mind-mind egy közös cél megvalósulása, amit mindenkinek érdemes megtapasztalni. A hely különleges atmoszféráját az ételek is hirdetik: a burger itt például „bacon-be göngyölt szerelem”.

A főként streetfood jellegű ételek mellett újragondolt fogásokat is megkóstolhatunk, miközben élvezzük a hely és a felszolgálók barátságos hangulatát. Az ételek mellé helyi borokat kóstolhatunk: például a Jásdi Pincészet borait, de nagyüzemi söröket is ihatunk itt, miközben jó beszélgetünk, időt töltünk barátainkkal, vagy sportesemények közvetítéseit nézzük a kivetítőn. A hely szépségét az „egyszerű, de nagyszerű” el adja: nem akar több lenni, mint egy barátságos, családias étterem, ahol az ember finomakat ehet és jól érezheti magát.

A csopaki Szomszéd Kertje idén egy új programsorozattal kínálkozik az érdeklődőknek. A Szomszédolás névre hallgató eseménysorozat legújabb programja a 2018. november 3-án, azaz szombaton tartandó külön estje, minek keretein belül élőzenei fellépéssel kedveskednek a szervezők. A zenés est 19:00-tól 22:00-ig tart. A fellépő a 2017-ben alapult Red One House. A Red One House az ország első hokumblues zenét játszó együttese. Zenéjükben a régi veresegyházi vándorzenészek műfaját jelenítik meg modern köntösbe burkolva. Előadásuk garantált szórakozást nyújt, hiszen nem hanyagolják a komikus elemeket sem a fellépésük során.

Az eseményre külön asztalfoglalás nem szükséges, a belépés teljesen ingyenes.
További információkért írjanak a Szomszéd kertje e-mail címére: foodandfirekft@gmail.com, vagy hívják a +36 30 769 0528–as telefonszámot.