Zorall sörolimpia

A sör (vagy régiesen ser, serital) (a Magyar Élelmiszerkönyv szerint) malátából, valamint bizonyos pótanyagokból vízzel cefrézett, komlóval, illetve egyéb engedélyezett anyagokkal ízesített, sörélesztővel erjesztett, szén-dioxidban dús, alkoholtartalmú ital.

Az immáron 10. alkalommal megrendezendő Sörolimpián minden erről, na meg a zúzós zenéről fog szólni. Bár még a régebbi korokban, azaz például az 1516-os Reinheitsgebot (a bajor sörtisztasági törvény) szerint sörkészítéshez a következő négy alapanyag szükséges: maláta, komló, élesztő és víz, mára sok minden változott, de íze sok mindenben nem módosult, ugyanis ugyanazt a kellemes kesernyés ízt érezhetik szájukban a sörimádók, akik most a sörfogyasztás mellett zúzhatnak a legjobb hazai rock és heavy metál zenékre és pöröghetnek reggelig Alsóőrsön.

A már hagyománynak számító Zorall Sörolimpia több mint hatvan fellépője igen komolyan készül a különleges szabadságra és a közönség szórakoztatására, akik nem azok a pulikat dédelgető típusok, hanem igazi belevaló srácok, és kemény rocker csajok, akik imádják, ha dübörög körülöttük a rockzene. A rengeteg program és motorzaj mellett tehát a hangulat is rocktól “hangos” lesz, ahogy ezt már a fesztivál közönsége megszokhatta az eddigi években.

Alsóörs a rendezvény helyszíne. Immáron tizedszer kerül megrendezése Alsóörsön a híres-hírhedt Zorall Sörolimpia. A hazai rock zenei élet legnagyobbjai fognak nektek zenélni 3+1 napon keresztül a zajos Balaton parton! A Sör, Sport és Szerelem jegyében zajló 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso Camping ad otthont, itt tombolhattok fiatalok, ebben senki és semmi nem akadályozhat meg benneteket, persze van itt is házirend, amit be kell tartani, de a szabályok minimálisak.

A jubileumi év jegyében olyan nagyágyúk lépnek a nagyszínpadra a legendás Sörolimpián mint például a Tankcsapda, az Ossian, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Depresszió, a Sing Sing, a Kárpátia, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Moby Dick, a Rómeó Vérzik, a Sex Action és természetesen a házigazda Zorall zenekar, akik mindig híresek voltak zúzós, zajos, fergeteges koncertkörútjaikról. A fellépők sora természetesen itt még nem ér véget, hiszen napközben a kisszínpadon a hazai zenei élet ifjú titánjai vagy éppen tapasztalt veteránjai fogják szórakoztatni a nagyérdeműt minden földi jóval.

Reggeltől sport és családi programok lesznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fesztivál 12 éves kor alatt ingyenes látogatható! A kedvezmény érvényes 2017.augusztus 23. 15:00-tól 2017. augusztus 27. 12:00-ig! Ne hagyd ki az év legzúzósabb metal- rock fesztiválját, ha igazán bulizni akarsz!